• Welkom bij Korian

Korian kiest voor Positive Care!

Positive Care is onze visie op ouderenzorg. We focussen daarbij op de eigenheid van onze bewoners, op hun mogelijkheden en niet op wat er eventueel wat minder gaat. Voor ons is elke bewoner uniek met zijn eigen levensverhaal, verlangens en gewoontes. We willen hen een stem geven en zoveel mogelijk tegemoet komen aan hun persoonlijke wensen zodat ze zich hier echt thuis voelen.

We organiseren voor onze bewoners ook regelmatig zinvolle activiteiten afgestemd op hun interesses, maar ook allerlei vormen van lichaamsbeweging, muziek, dans, culturele activiteiten, tentoonstellingen en infoavonden enz.

Voor al onze bewoners en klanten staat 'Kwaliteit van leven' centraal. Met hart en ziel kiezen we steeds voor de optimale oplossing die het best bij onze bewoners, maar ook bij onze klanten van de thuiszorg past, op dat specifieke moment. Ontdek hier ons volledig aanbod en download onze catalogus.

Vind uw nieuwe thuis

Vind de geschikte dienst of product

  • Vanuit Korian willen we iedereen ondersteunen om thuis te wonen zonder zorgen en dit met onze veelzijdige thuiszorg en thuisverpleging al dan niet aangevuld met extra diensten en services.

    Onze Thuiszorg

  • CURA Services verlicht uw administratieve lasten en helpt u bij het organiseren van uw dagelijkse leven of dat van een dierbare. Dankzij onze gepersonaliseerde en betrouwbare ondersteuning kunt u kostbare tijd besparen...

    Onze ondersteunende diensten

  • "Orthoshop by Korian" is dé partner bij uitstek voor advies op maat als we spreken over welzijn, comfort en zorgartikelen. Orthoshop biedt een waaier van producten en diensten aan die passen bij iedere levensfase, jong of oud.

    Meer info over Orthoshop

Werken bij Korian

Wil jij onze bewoners helpen om gelukkig ouder te worden? Solliciteer dan bij een van onze voorzieningen of bij onze HR dienst.

Korian nieuws

Mel’Express by Korian, een onvergetelijke dag voor onze Brusselse bewoners !!!

Gisteren vond in Brussel de 3de editie van Mel’Express plaats, gebaseerd op het TV-programma Peking Express. Dit jaar namen al onze Brusselse WZC deel, maar…

Korian en CVO pakken personeelstekort in de zorg aan met gratis opleiding

Op de Dag van de Zorg, 19 maart 2023, lanceert Korian samen met Centra voor Volwassenenonderwijs een nieuwe opleiding tot zorgkundige. Dit is een unieke…

Week van de Zorg: Ann & Daan van Radio 2 zenden live uit vanuit WZZ De Kouter.

Wat maakt een job in de zorg zo mooi? Dat kwamen Ann en Daan van Radio 2 (VRT) op woensdag 15 maart 2023 ontdekken in…