Meer info nodig over onze huizen? Wij bellen u graag terug!

  • Welkom bij Korian

Korian kiest voor Positive Care!

Positive Care is onze visie op ouderenzorg. We focussen daarbij op de eigenheid van onze bewoners, op hun mogelijkheden en niet op wat er eventueel wat minder gaat. Voor ons is elke bewoner uniek met zijn eigen levensverhaal, verlangens en gewoontes. We willen hen een stem geven en zoveel mogelijk tegemoet komen aan hun persoonlijke wensen zodat ze zich hier echt thuis voelen.

We organiseren voor onze bewoners ook regelmatig zinvolle activiteiten afgestemd op hun interesses, maar ook allerlei vormen van lichaamsbeweging, muziek, dans, culturele activiteiten, tentoonstellingen en infoavonden enz.

Voor al onze bewoners en klanten staat 'Kwaliteit van leven' centraal. Met hart en ziel kiezen we steeds voor de optimale oplossing die het best bij onze bewoners, maar ook bij onze klanten van de thuiszorg past, op dat specifieke moment. Ontdek hier ons volledig aanbod en download onze catalogus.

Vind uw nieuwe thuis

Vind de geschikte dienst of product

  • Vanuit Korian willen we iedereen ondersteunen om thuis te wonen zonder zorgen en dit met onze veelzijdige thuiszorg en thuisverpleging al dan niet aangevuld met extra diensten en services.

    Onze Thuiszorg

  • CURA Services verlicht uw administratieve lasten en helpt u bij het organiseren van uw dagelijkse leven of dat van een dierbare. Dankzij onze gepersonaliseerde en betrouwbare ondersteuning kunt u kostbare tijd besparen...

    Onze ondersteunende diensten

  • "Orthoshop by Korian" is dé partner bij uitstek voor advies op maat als we spreken over welzijn, comfort en zorgartikelen. Orthoshop biedt een waaier van producten en diensten aan die passen bij iedere levensfase, jong of oud.

    Meer info over Orthoshop

Werken bij Korian

Wil jij onze bewoners helpen om gelukkig ouder te worden? Solliciteer dan bij een van onze voorzieningen of bij onze HR dienst.

Korian nieuws

Onze Brusselse WZC behalen het diversiteitslabel

Als werkgever hecht Korian veel belang aan diversiteit en inclusie. Iedereen is gelijkwaardig, ongeacht ras, huidskleur, herkomst, religie, gender enz. Diversiteit en inclusie zijn mooi…

Bezoek van minister Crevits

Omdat bewonersparticipatie in ouderenzorg voor Min. Crevits, maar ook voor Korian heel belangrijk is, hebben we haar uitgenodigd in het Prieelshof in Oordegem waar ze…

Premier De Croo op bezoek – WZC Ennea te Sint-Niklaas

Premier De Croo bracht zaterdag een bezoek aan WZC Ennea te Sint-Niklaas in het kader van de Week van de Vrijwilliger. Hij bedankte de vrijwilligers…