Meer info nodig over onze huizen? Wij bellen u graag terug!

  • Welkom bij Korian

Korian kiest voor Positive Care!

Positive Care is onze visie op ouderenzorg. We focussen daarbij op de eigenheid van onze bewoners, op hun mogelijkheden en niet op wat er eventueel wat minder gaat. Voor ons is elke bewoner uniek met zijn eigen levensverhaal, verlangens en gewoontes. We willen hen een stem geven en zoveel mogelijk tegemoet komen aan hun persoonlijke wensen zodat ze zich hier echt thuis voelen.

We organiseren voor onze bewoners ook regelmatig zinvolle activiteiten afgestemd op hun interesses, maar ook allerlei vormen van lichaamsbeweging, muziek, dans, culturele activiteiten, tentoonstellingen en infoavonden enz.

Voor al onze bewoners en klanten staat 'Kwaliteit van leven' centraal. Met hart en ziel kiezen we steeds voor de optimale oplossing die het best bij onze bewoners, maar ook bij onze klanten van de thuiszorg past, op dat specifieke moment. Ontdek hier ons volledig aanbod en download onze catalogus.

Vind uw nieuwe thuis

Vind de geschikte dienst of product

  • Vanuit Korian willen we iedereen ondersteunen om thuis te wonen zonder zorgen en dit met onze veelzijdige thuiszorg en thuisverpleging al dan niet aangevuld met extra diensten en services.

    Onze Thuiszorg

  • CURA Services verlicht uw administratieve lasten en helpt u bij het organiseren van uw dagelijkse leven of dat van een dierbare. Dankzij onze gepersonaliseerde en betrouwbare ondersteuning kunt u kostbare tijd besparen...

    Onze ondersteunende diensten

  • "Orthoshop by Korian" is dé partner bij uitstek voor advies op maat als we spreken over welzijn, comfort en zorgartikelen. Orthoshop biedt een waaier van producten en diensten aan die passen bij iedere levensfase, jong of oud.

    Meer info over Orthoshop

Werken bij Korian

Wil jij onze bewoners helpen om gelukkig ouder te worden? Solliciteer dan bij een van onze voorzieningen of bij onze HR dienst.

Korian nieuws

Kijkdagen Sorgvliet assistentiewoningen

Wordt uw huis stilaan te groot? Hecht u belang aan uw zelfstandigheid? Bent u op zoek naar een mooi en ruim verblijf in alle veiligheid…

OTV Home Care wordt Korian Home Care

Vanaf vandaag 1 september, verandert de naam van OTV Home Care. OTV Home Care wordt Korian Home Care, maar aan de kwaliteit van hun thuiszorg…

Getuigenis : Lucienne Albertine Van den Bosch (Seniorenresidentie Keerbergen)

Mevr. Lucienne Albertine Van den Bosch kwam aanvankelijk slechts tijdelijk naar Seniorenresidentie Keerbergen en ze wou graag blijven... "Ik ontmoet Lucienne Albertine in woonzorgcentrum Seniorenresidentie…