Spontaan solliciteren

Is er op dit ogenblik geen vacature die bij je past, aarzel dan niet om Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien..

Spontaan solliciteren bij onze woonzorgcentra

Wil je graag werken in een woonzorgcentrum bij jou in de buurt? Aarzel dan niet en stuur je cv en motivatiebrief rechtstreeks naar het huis van je voorkeur. Je vindt hier een overzicht van onze huizen met hun contactgegevens. 

Heb je geen voorkeur, dan mag je je cv en motivatiebrief mailen naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.. Wij sturen ze door naar een huis bij jou in de buurt en bewaren daarna je kandidatuur gedurende zes maanden.

Spontaan solliciteren bij de thuiszorg

Heb je zin om mensen thuis te ondersteunen, aarzel dan niet en mail je cv en motivatiebrief naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.. HR bewaart je kandidatuur zes maanden.

Spontaan solliciteren op ons hoofdkantoor

We zijn op het hoofdkantoor ook regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Heb je zin om mee je schouders te zetten onder onze in ‘caring hands’ missie? Heb je zin in een nieuwe uitdaging waarin je jezelf maximaal kan ontplooien? Aarzel dan niet en stuur je cv en motivatiebrief naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.. We bewaren je kandidatuur zes maanden.