Spontaan solliciteren

Is er op dit ogenblik geen vacature die bij je past, aarzel dan niet om spontaan te solliciteren.

Spontaan solliciteren bij onze woonzorgcentra

Wil je graag werken in een woonzorgcentrum bij jou in de buurt? Aarzel dan niet en stuur je cv en motivatiebrief rechtstreeks naar het huis van je voorkeur. Je vindt hier een overzicht van onze huizen met hun contactgegevens. 

Heb je geen voorkeur, dan mag je je cv én motivatiebrief, met vermelding van de functie en regio waarin je wil werken, hier opladen. Wij bezorgen ze aan de huizen van jouw voorkeursregio en bewaren daarna je kandidatuur gedurende zes maanden. 

Spontaan solliciteren bij de thuiszorg

Heb je zin om mensen thuis te ondersteunen? Aarzel dan niet en klik hier om je cv én motivatiebrief, met vermelding van de functie en regio waarin je wil werken, op te laden. We bewaren je kandidatuur gedurende zes maanden. 

Spontaan solliciteren op ons hoofdkantoor

We zijn op het hoofdkantoor te Kontich ook regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Heb je zin om mee je schouders te zetten onder ‘waardig oud worden’? Heb je zin in een nieuwe uitdaging waarin je jezelf maximaal kan ontplooien? Aarzel dan niet en klik hier om je cv én motivatiebrief, met vermelding van de functie waarin je wil werken, op te laden. We bewaren je kandidatuur gedurende zes maanden. 

Wil je graag de overstap maken naar werken in de zorg?

Ontdek alles over onze opleiding tot zorgkundige