Welkom door onze CEO 

Beste kandidaat medewerk(st)er,

Werken bij Korian betekent veel meer dan werken in de zorg. Het is in de eerste plaats bijdragen aan het welbevinden en de levenskwaliteit van oudere en kwetsbare mensen. Dat doen we met kwaliteitsvolle, warme en zinvolle ondersteuning, op alle vlakken. 

Met hart en ziel bieden we onze bewoners persoonsgerichte zorg en ondersteuning op maat. We hanteren daarbij het motto: ‘Hier zorgen wij voor u, in uw thuis!’

Vanuit onze ‘positive-care’ filosofie kiezen we voor levenskwaliteit: een visie waarbij we focussen op de persoonlijke wensen en mogelijkheden van de bewoners. Hun autonomie staat bij ons centraal: ze krijgen de kans om zelf te bepalen wat belangrijk is en waaraan ze deelnemen in het dagelijks leven. We willen dat onze bewoners waardig oud worden in hun nieuwe thuis en dat ze zich nuttig en waardevol voelen. Ze behouden daarbij zoveel mogelijk de regie over hun eigen leven.

We werken vanuit drie basiswaarden: vertrouwen, initiatief en verantwoordelijkheid. We geloven in geëngageerde en loyale medewerkers.  Als jij je hierin kan vinden, aarzel dan niet om te solliciteren op een openstaande vacature of solliciteer spontaan. We verwelkomen je graag in ons team. We bieden je een mooie toekomst met een job waarin jij de nodige voldoening en erkenning zal vinden.  

Hopelijk tot gauw!

Dominiek Beelen
CEO Korian Benelux

image CEO