Welkom door onze CEO

Beste kandidaat medewerk(st)er,

Werken bij Korian betekent veel meer dan werken in de zorg. Het is in de eerste plaats bijdragen aan het welbevinden en de levenskwaliteit van oudere en kwetsbare mensen. Dat doen we met kwaliteitsvolle, warme en zinvolle ondersteuning, op alle vlakken. 

In caring hands’, met hart en ziel, is het hart van onze organisatie, de missie van ons allen, waar ieder van ons zich dag in en dag uit voor inzet. We bieden onze bewoners persoonsgerichte zorg en ondersteuning op maat en hanteren daarbij het motto: ‘Hier zorgen wij voor u, in uw thuis!’

Vanuit onze ‘positive-care’ filosofie kiezen we voor kwaliteit van leven: een visie waarbij we focussen op de persoonlijke wensen en mogelijkheden van de bewoners en niet op wat er eventueel wat minder gaat. Hun autonomie staat bij ons centraal: ze krijgen de kans om zelf te bepalen wat belangrijk is en waaraan ze deelnemen in het dagelijkse leven. We willen dat onze bewoners waardig ouder worden in hun nieuwe thuis en dat ze zich er nuttig en waardevol voelen. Ze behouden daarbij  zoveel mogelijk de regie over hun eigen leven.

We bouwen onze missie en visie uit met drie basiswaarden:  vertrouwen, initiatief en verantwoordelijkheid.

  • Vertrouwen bereiken we met transparantie, welwillendheid en empathie
  • Initiatief vraagt openheid voor vernieuwing, maar ook moed en passie
  • Verantwoordelijkheid staat voor integriteit, kwaliteit van onze diensten en duurzaamheid van ons handelen.

We geloven in geëngageerde en loyale medewerkers die zich in onze basiswaarden kunnen vinden. Als jij je hier ook in kan vinden, aarzel dan niet om te solliciteren op een openstaande vacature of solliciteer spontaan. We verwelkomen je graag in ons team. We bieden je een mooie toekomst met een job waarin jij de nodige voldoening en erkenning zal vinden.  

Hopelijk tot gauw!

Dominiek Beelen
CEO Korian Benelux


image CEO