Wat bieden we jou?

Onze missie is “In caring hands” 

Het staat voor een persoonsgerichte zorg en ondersteuning. Ze is gebaseerd op onze visie. Deze visie stelt 'Kwaliteit van leven' centraal voor elke bewoner.

We maken deze visie tastbaar in ons Positive Care-programma. Hierin werken we 'Kwaliteit van leven' uit met concrete activiteiten. Op maat van onze woonzorgcentra, assistentiewoningen, herstelverblijven, kortverblijven en dagverzorgingscentra. We baseren ons hierbij op het Active Ageing-concept van de Wereldgezondheidsorganisatie. Dit concept leert ons om verouderen te zien als een positief gegeven.
We gaan uit van de mogelijkheden en de wensen van onze bewoners. We focussen dus niet op de beperkingen. Dit principe passen we succesvol toe in verschillende domeinen: zinvolle dagbesteding, niet-medicamenteuze therapieën, interessegerichte animatie, sociaal culturele activiteiten, een aangename inrichting van onze infrastructuur, en zo verder.

Onze zorgvisie is sterk gedreven door nieuwe technologieën. Met toepassingen als Silverfit, De tovertafel en de Zorgrobot waarborgen we maximaal de kwaliteit voor onze bewoners.

Korian is een waardengedreven bedrijf

Onze drie basiswaarden zijn vertrouwen, initiatief en verantwoordelijkheid.

'Kwaliteit van leven' voor jou als medewerker

Aan onze visie geven we ook voor jou als medewerkers een gerichte invulling. Dat doen we door zorg te dragen voor hen die zorg dragen. Voor jou dus.

Balans werk-privé

Zoek je een goed evenwicht tussen werk en privé? Bij Korian realiseer je dat sneller. Dicht bij huis werken kan makkelijk: onze 120 voorzieningen zijn verspreid over heel het land. Er is in jouw regio allicht een geschikte werkplek als zorgprofessional.

Van job wisselen en doorstromen binnen Korian

Door de schaalgrootte zijn er constant mogelijkheden voor jobrotatie en doorstroming. Dat kan binnen dezelfde voorziening maar ook binnen de organisatie.

Grootste private zorggroep in Europa

Korian is actief in België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Nederland, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. Korian telt internationaal meer dan 57.500 werknemers en 525.000 patiënten en bewoners. Hierdoor heb je binnen de groep Korian interessante mogelijkheden.

Lokale authenticiteit en eigenheid

Groot maar steeds persoonlijk: bij Korian werk je in een voorziening die haar lokale authenticiteit en eigenheid behoudt. Zo geniet je de voordelen van een grote groep voor opleiding, carrièremogelijkheden, remuneratie, enz…. Maar tegelijk heb je de pluspunten van een kleine, lokale organisatie: teamwork, betere work-life balans, menselijk contact, dicht bij huis werken en integratie in de lokale gemeenschap.

Innovatie en research

We doen onderzoek naar hoe onze bewoners gelukkig ouder worden. We benutten volop de mogelijkheden van de digitale wereld om het welzijn van ouderen te verbeteren. Zo zorgen we voor een steeds betere therapeutische ondersteuning en optimaliseren we de kwaliteit van onze dienstverlening. Zowel voor onze bewoners, patiënten, hun families en voor jou als medewerker.

Opleidingen

Het vakgebied van de zorg evolueert enorm sterk. Denk maar aan de digitalisering. Opleidingen maken hier het verschil. Dus krijg je bij Korian alle mogelijkheden om jezelf te ontplooien. Voor anderstaligen bieden we taalopleidingen aan zodat de integratie vlot kan verlopen. Ook hier is de internationale kennis van de Korian Academy een sterk voordeel. Resultaat: door opleidingen breng jij jouw talenten en onze dienstverlening naar het hoogste professionele niveau.

Financieel gezond

Korian is een financieel stabiele werkgever. De kwaliteit van de dienstverlening naar onze klanten is en blijft onze prioriteit. Je mag rekenen op een marktconforme verloning binnen de sector van de woonzorgcentra en de sector van de thuiszorg. Je vormt als medewerker samen met je collega's onze grote "Korian Kommunity" Elke dag zetten we ons beste beentje voor om onze bewoners en klanten kwaliteitsvolle zorg aan te bieden.

Ontdek hieronder wat onze HR Director te vertellen heeft over werken bij Korian:

Deel 1

Deel 2