Wij staan aan uw zijde en coördineren elke stap van de verhuizing, zodat aan alle punten wordt gedacht.

Kor verhuis NL FR 1200x1200px V2 Low 

Naarmate we ouder en minder mobiel worden, kan die organisatie een echte uitdaging blijken.

Met de winter voor de deur en de gezondheidssituatie waarin we nu zitten, kan een oudere die thuis woont in isolement raken, wat ook gevaarlijke situaties met zich mee kan brengen.

Christiane, 88 jaar, woont al zes jaar in een woonzorgcentrum: “Ik herinner mij nog mijn verhuis, en dat is geen aangename herinnering. Ik maakte mij zorgen. Iedereen is bang, dat is diepgeworteld.  Het is hartverscheurend. We kennen onze nieuwe omgeving nog niet, hoewel we zelf het woonzorgcentrum hebben gekozen. Het moeilijkste is vóór de verhuis. De nieuwe keuzes die gemaakt moeten worden: we hebben ons hele leven voor ons, of eerder, ‘achter ons’.

Korian wil te hulp schieten. Om ervoor te zorgen dat iedereen die kiest voor één van de woonzorgcentra of assistentiewoningen van Korian, vlot kan verhuizen zonder zorgen en zich rustig kan settelen, neemt Korian de coördinatie van de verhuis op zich, via het team van sociale assistenten en CURA Services, administratieve thuishulp.

Concreet wil dit zeggen dat indien u een afspraak maakt het team van sociale assistenten, het team zich engageert om een geschikt woonzorgcentrum te vinden en de nodige stappen te ondernemen.  Het zijn ook immers zij die je bijstaan bij het aanvragen bepaalde tegemoetkomingen.

Vervolgens coördineert het team van CURA Services by Korian elke fase van de verhuis en zorgt het ervoor dat alle punten onder controle zijn.

Korian en haar partners verbinden zich ertoe een verhuis te organiseren zonder stress.

Meer info

Ondersteunende diensten

Of u nu thuis woont, in een assistentiewoning of in een woonzorgcentrum, bij Korian zorgen wij voor de juiste oplossing voor al uw (zorg gerelateerde) vragen. We komen tegemoet aan uw behoeften op elk moment in uw levenstraject, of het nu gaat om administratieve hulp, ondersteuning bij uw smartphone of PC, of een brandverzekering inclusief klusjeshulp, wij zijn er persoonlijk voor u.

Administratieve en organisatorische ondersteuning

‘We bieden voor alles een persoonsgerichte oplossing op maat, in alle vertrouwen!’

Heeft u nood aan ondersteuning bij uw administratie of bij die van uw dierbare? Moet u vertrouwelijke dingen regelen met een notaris, advocaat, verzekeringen enz. en hebt u daar weinig of geen ervaring mee? Of heeft u nood aan organisatorische ondersteuning op momenten dat het allemaal niet zo makkelijk gaat? Een verhuis, de organisatie na een ziekenhuisopname of -ontslag, huishoudelijke hulp, het zijn maar enkele voorbeelden.

Een ‘curanizer’ van Cura Services staat voor u klaar en biedt u persoonlijke ondersteuning op maat. Hij/zij komt graag (gratis) bij u thuis om te bekijken wat hij/zij voor u kan betekenen. Eén vaste curanizer zal u bijstaan en u een oplossing bieden voor al uw vragen zodat u in alle vertrouwen de zaken aan hem/haar kan overlaten. U kan met een gerust hart kostbare tijd besparen en u focussen op wat voor u belangrijk is op dat moment in uw leven.

Cura Services (Vlaanderen, Brussel en Wallonië)

Tel 02/808 08 34
www.curaservices.be

Verzekeringen

Heeft u nood aan een specifieke verzekering inclusief bijkomende diensten? Bij ons kan u een brandverzekering aangaan inclusief 2u gratis klushulp, maar ook een verzekering voor uw hoorapparaat, uw huisdier, een elektrische fiets, een scootmobiel enz. U kunt ook bij ons terecht voor een uitvaartverzekering of levensverzekering op uw maat. Wij werken hiervoor samen met onze professionele partner Kegels & Van Antwerpen. Download hier de flyer.

Kegels & Van Antwerpen nv
www.kegelsvanantwerpen.be

Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. 
Tel : 03 680 02 41

Coming Soon

Maaltijden aan huis
Medicatie aan huis