Ondersteunende diensten

Of u nu thuis woont, in een assistentiewoning of in een woonzorgcentrum, bij Korian zorgen wij voor de juiste oplossing voor al uw (zorg gerelateerde) vragen. We komen tegemoet aan uw behoeften op elk moment in uw levenstraject, of het nu gaat om administratieve hulp, ondersteuning bij uw smartphone of PC, of een brandverzekering inclusief klusjeshulp, wij zijn er persoonlijk voor u.

Administratieve en organisatorische ondersteuning

‘We bieden voor alles een persoonsgerichte oplossing op maat, in alle vertrouwen!’

Heeft u nood aan ondersteuning bij uw administratie of bij die van uw dierbare? Moet u vertrouwelijke dingen regelen met een notaris, advocaat, verzekeringen enz. en hebt u daar weinig of geen ervaring mee? Of heeft u nood aan organisatorische ondersteuning op momenten dat het allemaal niet zo makkelijk gaat? Een verhuis, de organisatie na een ziekenhuisopname of -ontslag, huishoudelijke hulp, het zijn maar enkele voorbeelden.

Een ‘curanizer’ van Cura Services staat voor u klaar en biedt u persoonlijke ondersteuning op maat. Hij/zij komt graag (gratis) bij u thuis om te bekijken wat hij/zij voor u kan betekenen. Eén vaste curanizer zal u bijstaan en u een oplossing bieden voor al uw vragen zodat u in alle vertrouwen de zaken aan hem/haar kan overlaten. U kan met een gerust hart kostbare tijd besparen en u focussen op wat voor u belangrijk is op dat moment in uw leven.

Cura Services (Vlaanderen, Brussel en Wallonië)

Tel 02/808 08 34
www.curaservices.be

IT-ondersteuning

Wanneer u een probleem of vraag heeft over uw computer, smartphone, tablet, digitale televisie, printer schakelen wij voor u een geduldige of vriendelijke informaticastudent in van BEEGO die naar u thuis komt om het probleem op te lossen of die u telefonisch verder helpt. Van een eenvoudige vraag tot een complex technisch probleem of zelfs privéles over een nieuwe smartphone of een bankapp, het kan allemaal.

Vergeet bij het maken van je afspraak de persoonlijke code van uw voucher gekocht via Korian niet te vermelden.

BEEGO is actief in Vlaanderen en Brussel

Tel 078 48 54 00 
www.beego.be

Verzekeringen

Heeft u nood aan een specifieke verzekering inclusief bijkomende diensten? Bij ons kan u een brandverzekering aangaan inclusief 2u gratis klushulp, maar ook een verzekering voor uw hoorapparaat, uw huisdier, een elektrische fiets, een scootmobiel enz. U kunt ook bij ons terecht voor een uitvaartverzekering of levensverzekering op uw maat. Wij werken hiervoor samen met onze professionele partner Kegels & Van Antwerpen. Download hier de flyer.

Kegels & Van Antwerpen nv
www.kegelsvanantwerpen.be

Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. 
Tel : 03 680 02 41

Coming Soon

Maaltijden aan huis
Medicatie aan huis