Positive Care

kwaliteitsvol leven bij Korian

Korian is er voor u. We bieden een antwoord op elke zorgvraag en vertrekken daarbij vanuit uw wensen en mogelijkheden. U bepaalt dus zelf wat u belangrijk vindt. Dat is onze visie op zorg. Dat is Positive Care.

   

Blijven doen wat u graag doet

In onze woonzorgcentra en assistentiewoningen voorzien we zinvolle activiteiten afgestemd op uw interesses, zoals interieurinrichting, werken in de tuin, zingen in een koor, koken en tekenen. We bieden ook culturele activiteiten aan waarop uw familie en vrienden welkom zijn. Ons motto? Niets moet, veel kan, als u er zin in hebt.

Omringd door de beste zorg

Zowel thuis als in onze woonzorgcentra en assistentiewoningen staan we garant voor kwalitatieve zorg. Onze medewerkers volgen continu extra opleidingen in onze Korian Academy. We investeren ook in niet-medicamenteuze behandelingen om op een alternatieve manier aan preventie en gezondheidszorg te doen. Daarbij maken we gebruik van innovatieve toepassingen, zoals SilverFit, de Tovertafel en de zorgrobot.

Voel u meteen thuis

Onze woonzorgcentra en assistentiewoningen zijn warm, comfortabel en huiselijk ingericht. We serveren lekkere maaltijden, versbereid met lokale producten in onze keuken. Hebt u liever vis dan vlees? Of bent u vegetariër? Het kan allemaal. We zorgen ook voor veel sociaal contact tussen de bewoners, maar ook met familie, medewerkers, vrijwilligers en de buurt. Met andere woorden: we doen er alles aan zodat u zich snel thuis voelt.

Positive Care in de praktijk

Vandaag genieten al tal van mensen in onze woonzorgcentra en assistentiewoningen van hun nieuwe thuis bij Korian. Ontdek hier het verhaal van enkelen van hen.

Kom naar onze belevingsdagen

Wilt u weten wat Positive Care voor u kan betekenen? Kom langs in een van onze woonzorgcentra of assistentiewoningen tijdens onze belevingsdagen. Maak kennis met Korian, praat met bewoners en ontdek hoe uw leven bij ons gewoon verdergaat.