De Vaeren

U hebt vragen of wenst een rondleiding?
Eikenstraat 219
2840 Reet


03 843 26 12
info@devaeren.be
www.devaeren.be

SGS ISO 9001 TCL

De Vaeren gebouw 1 De Vaeren inkom 2 De Vaeren brasserie 03 De Vaeren gebouw 3 De Vaeren bezinningsplaats De Vaeren bibliotheek 6 De Vaeren kamer dubbel 2 De Vaeren kamer enkel 1 De Vaeren animatie 7 De Vaeren brasserie 05 De Vaeren brasserie 07 De Vaeren restaurant 05 De Vaeren brasserie 09 De Vaeren zang 5 De Vaeren kapsalon 1 De Vaeren kiné  6 De Vaeren restaurant 13 De Vaeren restaurant 18 De Vaeren gebouw 7 De Vaeren tuin 1 De Vaeren tuin 4 (1) De Vaeren tuin 0 careday_devaeren_209 careday_devaeren_125 careday_devaeren_178

Welkom

We beloven bij De Vaeren dat ouderen met noden een thuis vinden waarbij ze ondersteund worden in het terug vinden of behouden van de levenskwaliteit en levenszin.

Omdat we luisteren naar ieders stem tijdens onze smaakraad, buddywerking,...
Omdat we inzetten op vroegtijdige zorgplanning en onze bewoners en families deskundig begeleiden, ook wanneer ze palliatieve zorgen nodig hebben.
Omdat we voor personen met dementie een geborgen omgeving hebben gecreëerd waar ze omringd worden door gespecialiseerde zorgmedewerkers.

We onderscheiden ons bij De Vaeren door actief op zoek te gaan naar kleine gelukjes, die we kunnen verwezenlijken voor onze bewoners. Onze zomerbar met boerderij is een gezellige ontmoetingsplaats waar jong en oud elkaar vinden.

Uitgestrekte woonzorgcampus in het groen

De Vaeren is een uitgestrekte woonzorgcampus in een groene omgeving, op wandelafstand van de dorpskern van Reet.

Woonzorgcampus voor zowel de actieve als zorgbehoevende senior

Onze woonzorgcampus biedt een waaier aan opvangmogelijkheden voor zowel actieve als zorgbehoevende senioren. De verscheidene woon– en zorgvormen kunnen naadloos op elkaar aansluiten en verzekeren u van een zorgeloze oude dag waarin u centraal staat.

Verschillende types van kamers

Wij beschikken in ons woonzorgcentrum over 90 kamers voor permanent verblijf en enkele kamers voor herstelverblijf. Er zijn meerdere types kamers. De mooie, ruime kamers kijken uit op de groene omgeving.

De woonzorgcampus bevindt zich op een terrein van 3 ha met ruime parkeergelegenheid en veel groene zones. Op alle verdiepingen zijn er leefruimtes. Daarnaast heb je de gezellige cafetaria met eigen terras. Alles werd ingericht met kwalitatief en stijlvol meubilair en geeft een warme, huiselijke sfeer. 

ISO kwaliteitslabel

Wij beschikken over het kwaliteitslabel ISO 9001. Dagelijks zetten wij in op het voortdurend verbeteren van onze dienstverlening met focus op goede zorg, veiligheid en vooral levenskwaliteit van onze bewoners. We zijn er dan ook trots op dat dit door een onafhankelijke instantie wordt bevestigd.

Wil u graag een rondleiding?

De beste manier om de voordelen en de kwaliteit van De Vaeren te ontdekken? Dat is een rondleiding! Meteen het uitgelezen moment om al uw vragen te stellen. Maak een afspraak via de contactgegevens bovenaan de pagina.

Welkom!

Hieronder vindt u een overzicht van ons volledige aanbod, onze prijzen en onze infofolders. Heeft u vragen of wilt u graag een rondleiding, klik dan op de blauwe knop bovenaan deze pagina, vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Praktische informatie

Onze bewoners aan het woord
Godelieve Wils, 82 jaar
Via mond aan mond reclame kwam ik terecht bij WZC De Vaeren. De warme en persoonlijke ontvangst tijdens de...

Verder lezen...
Maria Asselberg, 91 jaar
Ik stond hier al langer op de wachtlijst. Ik kende de Vaeren van vroeger. Een tante van mij heeft hier nog...

Verder lezen...
Elodie Van het Hof, 88 jaar
Ik ben op verschillende plaatsen geweest en hier is het veruit het beste. Dat verschil is voor mij héél...

Verder lezen...

Woonzorgcentrum

Vanaf 60,40 €

Tijdelijk verblijf

56,62 €
De dagprijs hangt af van verschillende factoren, waaronder het type van uw kamer.
Voor meer informatie kunt u best contact met ons opnemen.

Meer weten?

Voor een bezoek of vragen bel ons op 03 843 26 12 of mail ons info@devaeren.be 

Brochures

Andere verblijven in de buurt

Zonnetij
Aartselaar
± 2.83km

Zonnetij

Woonzorgcentrum, Kortverblijf & herstelverblijf
Zonnewende
Aartselaar
± 3.34km

Zonnewende

Woonzorgcentrum, Assistentiewoningen
Seniorplaza
Willebroek
± 7.00km

Seniorplaza

Woonzorgcentrum, Assistentiewoningen, Kortverblijf & herstelverblijf
Anemoon
Puurs
± 8.81km

Anemoon

Woonzorgcentrum, Kortverblijf & herstelverblijf