Woonzorgzone De Kouter

U hebt vragen of wenst een rondleiding?
Kouterstraat 20
3052 Oud-Heverlee


016 79 10 00
info@wzzdekouter.be
www.wzzdekouter.be
De Kouter buitenzijde 16 De Kouter onthaal 1 De Kouter terras verdieping 5 De Kouter buitenzijde 03 De Kouter verpleging 3 De Kouter buitenzijde 05 De Kouter kamer 1 - 3 IMG_2819 De Kouter kamer 2 - 1 De Kouter terras verdieping 1 De Kouter grand café 01 De Kouter ontspanning 02 De Kouter grand café 06 De Kouter grand café 08 De Kouter kapsalon 6 De Kouter kiné 2 De Kouter ontspanning 08 De Kouter ontspanning 10 De Kouter ontspanning 16 De Kouter ontspanning 18 De Kouter ontspanning 25 De Kouter buitenzijde 11 De Kouter terras 2

GEOPEND SINDS APRIL 2021

"Woonzorgzone De Kouter" is een PPS-project (Publiek-Private Samenwerking) tussen Korian en de gemeente en het OCMW van Oud Heverlee, samengebracht in de vzw Woonzorgzone De Kouter.

Assistentiewoningen

Wordt uw huis stilaan te groot? Hecht u belang aan uw zelfstandigheid? Bent u op zoek naar een mooi en ruim verblijf in alle veiligheid en comfort, met garantie op nabije zorg als die nodig is?

Ontdek de prachtig gelegen en hedendaags uitgeruste assistentiewoningen van Woonzorgzone De Kouter. Gelegen op wandelafstand van de gezellige dorpskern van Blanden in Oud-Heverlee. Ideaal om zelfstandig te wonen in een praktische woning met de mogelijkheid tot zorgondersteuning en hotelservice op maat.

Woonzorgcentrum in Blanden

Het woonzorgcentrum maakt deel uit van Woonzorgcentrum De Kouter en ligt dichtbij de kerk van Blanden, tussen de Kouterstraat en de Kathuizerstraat en beschikt over 102 woongelegenheden. Daarnaast is er ook nog een Dagverzorgingscentrum.

Hartverwarmende zorg 

Een multidisciplinair team van hulpverleners staat klaar om aan iedere bewoner de nodige aandacht en de juiste zorg op maat te geven.  Elke bewoner wordt gestimuleerd om hun eigenwaarde en zelfredzaamheid te ontplooien, zowel op lichamelijk, geestelijk als sociaal vlak. Er wordt naar gestreefd de bewoners een zo aangenaam mogelijke leefsfeer te bieden, aangepast aan hun behoeften en mogelijkheden. Ieder persoon afzonderlijk moet zich volkomen kunnen thuis voelen in een beschermde omgeving, waar maximale vrijheid, ruimte en vooral menselijke warmte kan ervaren worden. 

Lokaal Dienstencentrum

Het Lokaal Dienstencentrum is een ontmoetingsplaats. Het centrum is er voor de buurtbewoners, waar men terechtkan voor informatie, recreatie, vorming en dienstverlening. 

Wil u graag een rondleiding?

De beste manier om de voordelen en de kwaliteit van De Kouter te ontdekken? Dat is een rondleiding! Meteen het uitgelezen moment om al uw vragen te stellen. Maak een afspraak via de contactgegevens bovenaan de pagina.

Welkom!

Praktische informatie

Meer weten?

Voor een bezoek of vragen mail ons info@wzzdekouter.be

Brochures

Andere verblijven in de buurt

Groene Boog
Heverlee
± 4.50km

Groene Boog

Woonzorgcentrum, Assistentiewoningen, Kortverblijf & herstelverblijf
Wijgmaalbroek
Wijgmaal
± 11.37km

Wijgmaalbroek

Woonzorgcentrum, Assistentiewoningen, Kortverblijf & herstelverblijf
Le Plateau
Wavre
± 12.51km

Le Plateau

Woonzorgcentrum, Assistentiewoningen
Damiaan
Tremelo
± 18.37km

Damiaan

Woonzorgcentrum, Kortverblijf & herstelverblijf, Dagverzorging & crisisopvang