Tijdelijk verblijf

U hebt keuze uit drie vormen van tijdelijk verblijf:
het Herstelverblijf, het Kortverblijf en het Dagverzorgingscentrum.

Herstelverblijf

Wilt u in alle rust herstellen na een heelkundige ingreep of een ernstige aandoening? Al dan niet met een ziekenhuisopname? Wanneer u nog niet zelfstandig thuis kunt functioneren, dan bent u welkom voor een herstelverblijf. U beschikt over dezelfde voorzieningen en verzorging als onze vaste bewoners.

Kortverblijf

Hebt u nood hebt aan tijdelijke opvang in een comfortabele, zorgzame en veilige omgeving? Bijvoorbeeld omdat u om welke reden dan ook even niet alleen kunt wonen? Of omdat uw mantelzorger een weekje vakantie neemt of omdat u wilt komen revalideren? Dan is een Kortverblijf de ideale oplossing U beschikt over dezelfde voorzieningen en verzorging als onze vaste bewoners.

Dagverzorging

U hebt op weekdagen een kwaliteitsvolle opvang. Er is een aangename dagbesteding en we besteden aandacht aan al uw zorgnoden. U beschikt in het dagverzorgingscentrum over een gezellige woonkamer met eigen keuken, waar u een dagvers middagmaal krijgt. Er is goed toegankelijk sanitair met een ruime badkamer. De mogelijkheden voor eventueel vervoer van en naar u thuis bespreken we samen met u.


Zoek een tijdelijk verblijf bij u in de buurt