• Getuigenissen

    Getuigenissen

Josianne Chaufoureaux , 82 jaar

Ik heb dit woonzorgcentrum niet gekozen, maar mijn dochter en kleindochter kwamen dit woonzorgcentrum bezoeken. Mijn kleindochter raadde me speciaal aan om hier te komen, omdat ze haar stage in het woonzorgcentrum heeft gedaan. Normaal zou ik naar een ander woonzorgcentrum moeten gaan, maar de faciliteiten waren hier beter, omdat de toiletten hier in de kamers zijn.

Het eten is goed, het is schoon, we kunnen naar buiten en het personeel is aardig. Ik voel me hier goed, dat is alles.

 



Simonne Van Hellemont , 89 jaar

Ik heb dit woonzorgcentrum niet gekozen, het ziekenhuis heeft me hierheen gestuurd na mijn oogoperatie. Maar ik ben van het huis gaan houden. Ik voel me hier meer thuis dan in mijn flat.
Het is een familiehuis, met heel aardig personeel, het is er schoon, heel gezellig, ze doen alles voor de bewoners. Ik voel me hier meer thuis dan alleen in mijn flat. Er is altijd iemand om te helpen, we worden niet als nummers gezien. Iedereen kent elkaar, en we kunnen elkaar om diensten vragen.

 



Claire Sclep , 86 jaar

Ik heb dit woonzorgcentrum gekozen omdat mijn schoondochter hier werkt, maar ook omdat het woonzorgcentrum dicht bij mijn huis en familie ligt.
Wat ik positief vind aan het woonzorgcentrum: Het personeel is altijd vriendelijk en beleefd en als ik om iets vraag, krijg ik het altijd. Het eten is gevarieerd en altijd erg goed. De netheid is OK. De kamers zijn mooi, praktisch en ruim.


Terug