Ursulinenhof

Vous avez des questions ou souhaitez une visite?
Ursulinenhof Gebouw buitenzijde 12 Ursulinenhof Gebouw buitenzijde 20 Ursulinenhof Gebouw buitenzijde 15 Ursulinenhof Gebouw buitenzijde 07 Ursulinenhof Gebouw buitenzijde 25 Ursulinenhof Brasserie 01 Ursulinenhof Brasserie 02 Ursulinenhof Brasserie 05 Ursulinenhof Brasserie 14 Ursulinenhof Brasserie 44 Ursulinenhof Brasserie 40 Ursulinenhof Brasserie 30 Ursulinenhof Kapsalon 02 Ursulinenhof Kapsalon 07 Ursulinenhof Kapsalon 24 Ursulinenhof Kiné 10 289.cam H AERIAL Ursulinenhof Kiné 11 Ursulinenhof Onthaal 19 Ursulinenhof Serviceflat 20 Ursulinenhof Serviceflat 07 Ursulinenhof Serviceflat 16 Ursulinenhof Serviceflat 25 Ursulinenhof Serviceflat 28 Ursulinenhof Tuin 07 Ursulinenhof Tuin 10 Ursulinenhof Tuin 14


KIJKDAGEN OP AFSPRAAK: 
Graag op voorhand inschrijven via 
Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser. of bel gratis naar 0800 29 276.

104 NIEUWE ASSISTENTIEWONINGEN IN HARTJE HASSELT GEOPEND SINDS OKTOBER 2020.


Niet zomaar assistentiewoningen

Het zijn niet zomaar assistentiewoningen, maar een 100-tal hedendaagse serviceflats met 24/24 en 7/7 de aanwezigheid van zorgpersoneel. Een gouden kans voor iedereen die ten volste van zijn zilveren jaren wil genieten. De assistentiewoningen werden gebouwd naast het stadhuis, het kloppend hart van Hasselt. De uitstekende centrale locatie op het Groenplein maakt de assistentiewoningen van Ursulinenhof pas echt uniek, samen met de ondergrondse parking, een binnentuin en een pittoresk doorsteekje, ‘Ursulinensteeg’. 

Gegarandeerde zorg

Ursulinenhof kan bovendien uitpakken met een exclusieve samenwerking met het nabijgelegen woonzorgcentrum van Clarenhof, ingeval de bewoners nood zouden hebben aan nog meer zorg.

Levenslange garantie

Woonproject Ursulinenhof laat senioren genieten van hun zilveren jaren in een erkende assistentiewoning of serviceflat. De campus wil een levenslange garantie bieden op een veilige en comfortabele woonomgeving die wordt aangevuld met diensten en ondersteuning, aangepast aan de unieke wensen en noden van de bewoners. Wie kiest voor Ursulinenhof, kiest voor een zorgeloos leven.

Een professioneel team

Een professioneel team staat in voor verpleging en verzorging, kiné-fitness, ergo en huishoudelijke ondersteuning. De eigen chef-kok en zijn ploeg staan garant voor lekkere en gezonde maaltijden in de Brasserie van Ursulinenhof.


Wil u graag een rondleiding?

De beste manier om de voordelen en de kwaliteit van Ursulinenhof te ontdekken? Dat is een rondleiding! Meteen het uitgelezen moment om al uw vragen te stellen. Maak een afspraak via de contactgegevens bovenaan de pagina.

Welkom!

Informations pratiques

Témoignages de nos résidents
Familie Keupers- Houbrechts
Wij wonen hier ontzettend graag! Wij verruilden het huis voor een prachtige flat hier in...

En savoir plus
Mieke Geyskens
Ik wilde de flat niet verhuren omdat het “mijn” flat was. Het begon ook wat moeilijker te gaan en had...

En savoir plus

Résidences-services

Vanaf 44,50 € (huurcomponent = 24,50 € + basis dienstverlening = 20 €)
Le prix journalier dépend de divers facteurs, notamment du type de votre chambre.
Pour plus d'informations, vous pouvez nous contacter.

En savoir plus?

Voor een bezoek of vragen bel ons op 011 49 73 60 of mail ons verhuur@ursulinenhof.be 

Brochures

Video

Autres séjours dans la région

Clarenhof
Hasselt
± 0.56km

Clarenhof

Maisons de repos et de soins, Résidences-services, Court séjour et séjour de revalidation
Vinkenbosch
Kermt
± 4.57km

Vinkenbosch

Maisons de repos et de soins, Résidences-services, Court séjour et séjour de revalidation, Soins de jour et accueil de crise
Ter Rooierheide
Diepenbeek
± 5.78km

Ter Rooierheide

Maisons de repos et de soins, Résidences-services, Court séjour et séjour de revalidation
Angelahof
Diepenbeek
± 6.63km

Angelahof

Maisons de repos et de soins, Résidences-services, Court séjour et séjour de revalidation