Tuin van Myra

Vous avez des questions ou vous souhaitez faire une visite ?
Frans Van Havermaetstraat 29
9100 Sint-Niklaas


03 232 10 78
info@tuinvanmyra.be
www.tuinvanmyra.be

SGS ISO 9001 TCL

KIJKDAG VRIJDAG 15 MAART VAN 13U TOT 16U. Gratis glaasje
Tuinen van Myra Gebouw 11 TVM Buitenzijde TVM Buitenzijde 2 TVM Buitenzijde 3 TVM Buitenzijde 4 TVM Brasserie 2 TVM Wellness TVM Terras Tuinen van Myra Gebouw 03 Tuinen van Myra Brasserie  02 Tuinen van Myra Brasserie  10 Tuinen van Myra Brasserie  14 Tuinen van Myra Fitness   4 Tuinen van Myra Kamer 2 - 1 Tuinen van Myra Kamer 3 - 2 Tuinen van Myra Kamer 4 - 3 Tuinen van Myra Keuken 03 Tuinen van Myra Keuken 06 Tuinen van Myra Keuken 08 Tuinen van Myra Terras 05 Tuinen van Myra Terras 06 Tuinen van Myra Terras 09 Tuinen van Myra Tuin 1 Tuinen van Myra Tuin 5 Tuinen van Myra Tuin 6 Tuinen van Myra Verpleging  2

KIJKDAG VRIJDAG 15 MAART VAN 13U TOT 16U. Gratis glaasje. Indien mogelijk graag vooraf inschrijven.

Uniek woonconcept in centrum Sint-Niklaas

In de Tuin van Myra combineert u het beste van twee werelden: het comfort van een modern appartement met de service van een vijfsterrenhotel. Een vooruitstrevend en uniek woonconcept dat 58 luxueuze assistentiewoningen met wellness en hotelfaciliteit verenigt onder één dak. En dat voor een aangenaam verrassende prijs-kwaliteit!

De locatie? Top.

Op 10 minuten wandelen van centrum Sint-Niklaas. Te voet stapt u vlot naar de Grote Markt, de bakker en de krantenwinkel. Het station en stadspark liggen binnen handbereik. Een bushalte? Ter plaatse. Wekelijks komen een vis- en groenteboer langs. U behoudt uw wagen? Dankzij onze ondergrondse parkeergarage hoeft u nooit naar parking te zoeken!

Zorgeloos wonen

U blijft baas in eigen huis. U leeft uw leven. U geeft uw sociaal leven een nieuwe schwung.

Als koppel of alleen, uw zelfstandigheid en comfort staan centraal. Tegelijk is er nagedacht over uw toekomstige woonbehoeften.

  • Vandaag zelf poetsen? Morgen graag poetshulp? Aan u de keuze.
  • Vandaag zelf koken? Morgen liever een verse warme maaltijd aan huis? Of lekker eten in onze stadsbrasserie? Beslis straks.
  • Zorg- en vepleeghulp ? Mogelijk via thuisverpleging.
  • Een klusjesdienst die er écht staat wanneer het nodig is! 

U bent goed omringd

Wij zorgen voor alle nutsvoorzieningen (water, elektriciteit, verwarming), WIFI (draadloos internet), kabel-tv en telefoonaansluiting en een persoonlijk oproepsysteem. Vragen bij paperassen? Aarzel niet om de woonzorgcoördinator aan te spreken.

Jezelf nu en dan verwennen? In de Tuin van Myra hebben we een breed aanbod voor u klaar: wellness (sauna, jacuzzi, massage…), fitness, een kapsalon, lichaamsverzorging (manicure/pedicure…), kinesitherapie, een luxe linnenpakket, hobby-atelier, all-in formule en gezellige bar.

Graag in fijn gezelschap? Er zijn de gemeenschappelijke ontspanningsruimtes en wekelijks twee activiteiten. Tevens worden uitstappen en citytrips georganiseerd. Op het domein zijn er activiteiten zoals kaarten, yoga, tai chi...

Voor alle ondersteuning bij u thuis, kan u beroep doen op onze thuisverpleging, gezinszorg en huishoudelijke hulp, al dan niet met dienstencheques, via Korian Home Care; daarnaast is er ons uitgebreid aanbod van zorgproducten en hulpmiddelen via Orthoshop by Korian; en bieden we administratieve en praktische ondersteuning (administratieve hulp, IT-hulp, verzekeringen, hulp bij verhuis …) via onze ondersteunende diensten. Voor meer info, zie rubriek “meer weten” onderaan deze pagina.

ISO kwaliteitslabel

Wij beschikken over het kwaliteitslabel ISO 9001. Dagelijks zetten wij in op het voortdurend verbeteren van onze dienstverlening met focus op goede zorg, veiligheid en vooral levenskwaliteit van onze bewoners. We zijn er dan ook trots op dat dit door een onafhankelijke instantie wordt bevestigd.

Meer weten?

De beste manier om de voordelen en kwaliteit van Tuin van Myra te ontdekken? Dat is een rondleiding! Meteen het uitgelezen moment om al uw vragen te stellen. Maak een afspraak via de contactgegevens bovenaan de pagina.

Welkom!

Informations pratiques

Témoignages de nos résidents
Liliana Verelst, 80 jaar
Ik heb een rondleiding gekregen van de directeur van Tuin Van Myra, de spontaniteit en het voorstellen van de...

En savoir plus
Jakelien, 82 jaar en Martine, 57 jaar
Na aankondiging van een opendeurdag is mijn zoon gaan kijken naar Tuin Van myra. Hij heeft toen beslist dat...

En savoir plus
Adolf, 97 jaar en Maria Thys, 75 jaar
Maria vertelt: Mijn vader was opgenomen in de kliniek en daar hebben we beseft dat, thuis voor hem zorgen...

En savoir plus

Résidences-services

Vanaf 41,54 €
Le prix journalier dépend de divers facteurs, notamment du type de votre chambre.
Pour plus d'informations, vous pouvez nous contacter.

En savoir plus?

Voor een bezoek of vragen bel ons op 03 232 10 78 of mail ons info@tuinvanmyra.be

Brochures

Autres séjours dans la région

Ennea
Sint-Niklaas
± 1.24km

Ennea

Maisons de repos et de soins, Résidences-services, Court séjour et séjour de revalidation
Mirab'eau
Hamme
± 7.76km

Mirab'eau

Résidences-services
Claire Fontaine
Beveren-Waas
± 8.00km

Claire Fontaine

Résidences-services
Vlashof
Stekene
± 9.11km

Vlashof

Maisons de repos et de soins, Court séjour et séjour de revalidation