• Korian

    Korian

    Chaque jour Korian entoure environ 13.000 résidents des meilleurs soins dans 120 établissements. A cet effet, elle emploie quotidiennement environ 10.000 collaborateurs.
7 septembre 2023

Mel’Express by Korian, een onvergetelijke dag voor onze Brusselse bewoners !!!

Gisteren vond in Brussel de 3de editie van Mel’Express plaats, gebaseerd op het TV-programma Peking Express. Dit jaar namen al onze Brusselse WZC deel, maar ook Arche de Vie uit Charleroi. De 11 teams namen het tegen elkaar op tijdens een spannend parcours langs de mooiste plekken in Brussel. Daarna volgden allerlei opdrachten in het prachtige Kasteel van Beersel en van Seneffe.  Het thema van dit jaar was de Middeleeuwen.

Elk team bestaat uit 6 deelnemers en evenveel begeleiders (medewerkers en bewoners).  Rent-a-car busjes loodsen iedereen door het parcours (of bijna iedereen). Dank aan de privéchauffeurs die hebben ingesprongen. Om 14.00h werd dan uiteindelijk het startschot gegeven door Dominiek Beelen.

De opdrachten bestaan uit oriëntatieopdrachten, rebussen, fysieke opdrachten enz… Elke voltooide opdracht leverde punten op. Het team dat de meeste punten verzamelde, mocht met de trofee naar huis, maar alle deelnemers ontvingen een medaille.

Zowel onze bewoners als onze medewerkers/vrijwilligers hebben enorm van dit event genoten. Het was fijn om hun stad Brussel nog een keer te kunnen bezoeken, maar ook de uitdagingen van de opdrachten, de sfeer en het mooie weer hebben er voor iedereen een onvergetelijke dag van gemaakt.

Dank aan Felix Simon voor je perfecte organisatie, dank ook aan Laurent, Stéphane, Emma en aan iedereen die heeft meegeholpen om onze bewoners een onvergetelijke dag te bezorgen.  

En tot slot: deelnemen is belangrijker dan winnen, maar toch…Het werd een spannende wedstrijd… En de winnaar is Exlusiv! Bravo aan het ganse team!