Woonzorgzone De Kouter

U hebt vragen of wenst een rondleiding?
IMG_3692 IMG_3683 IMG_3685 IMG_3688 IMG_3691 IMG_3687 IMG_3681 IMG_3689 20220114_094334 20220114_094410 20220114_094450 20220114_094218 IMG_2817 IMG_2819

GEOPEND SINDS APRIL 2021

 

"Woonzorgzone De Kouter" is een PPS-project (Publiek-Private Samenwerking) tussen Senior Living Group en de gemeente en het OCMW van Oud Heverlee, samengebracht in de vzw Woonzorgzone De Kouter.

 

Assistentiewoningen

Wordt uw huis stilaan te groot? Hecht u belang aan uw zelfstandigheid? Bent u op zoek naar een mooi en ruim verblijf in alle veiligheid en comfort, met garantie op nabije zorg als die nodig is?

Ontdek de prachtig gelegen en hedendaags uitgeruste assistentiewoningen van Woonzorgzone De Kouter. Gelegen op wandelafstand van de gezellige dorpskern van Blanden in Oud-Heverlee. Ideaal om zelfstandig te wonen in een praktische woning met de mogelijkheid tot zorgondersteuning en hotelservice op maat.

 

Woonzorgcentrum in Blanden

Het woonzorgcentrum maakt deel uit van Woonzorgcentrum De Kouter en ligt dichtbij de kerk van Blanden, tussen de Kouterstraat en de Kathuizerstraat en beschikt over 102 woongelegenheden. Daarnaast is er ook nog een Dagverzorgingscentrum.

 

Hartverwarmende zorg 

Een multidisciplinair team van hulpverleners staat klaar om aan iedere bewoner de nodige aandacht en de juiste zorg op maat te geven.  Elke bewoner wordt gestimuleerd om hun eigenwaarde en zelfredzaamheid te ontplooien, zowel op lichamelijk, geestelijk als sociaal vlak. Er wordt naar gestreefd de bewoners een zo aangenaam mogelijke leefsfeer te bieden, aangepast aan hun behoeften en mogelijkheden. Ieder persoon afzonderlijk moet zich volkomen kunnen thuis voelen in een beschermde omgeving, waar maximale vrijheid, ruimte en vooral menselijke warmte kan ervaren worden. 

 

Lokaal Dienstencentrum

Het Lokaal Dienstencentrum is een ontmoetingsplaats. Het centrum is er voor de buurtbewoners, waar men terechtkan voor informatie, recreatie, vorming en dienstverlening. 

 

Wil u graag een rondleiding?

De beste manier om de voordelen en de kwaliteit van De Kouter te ontdekken? Dat is een rondleiding! Meteen het uitgelezen moment om al uw vragen te stellen. Maak een afspraak via de contactgegevens bovenaan de pagina.

Welkom!

 

Praktische informatie

Type verblijf
 • Woonzorgcentrum
 • Assistentiewoningen
 • Dagverzorging
 • Tijdelijk verblijf
 • Meer weten?

  Voor een bezoek of vragen mail ons info@wzzdekouter.be

  Brochures

  Andere verblijven in de buurt

  Groene Boog
  Heverlee
  ± 4.50km

  Groene Boog

  Woonzorgcentrum, Assistentiewoningen, Kortverblijf & herstelverblijf
  Wijgmaalbroek
  Wijgmaal
  ± 11.37km

  Wijgmaalbroek

  Woonzorgcentrum, Assistentiewoningen, Kortverblijf & herstelverblijf
  Le Plateau
  Wavre
  ± 12.51km

  Le Plateau

  Woonzorgcentrum, Assistentiewoningen, Kortverblijf & herstelverblijf
  Damiaan
  Tremelo
  ± 18.37km

  Damiaan

  Woonzorgcentrum, Kortverblijf & herstelverblijf, Dagverzorging & crisisopvang