• Korian

    Korian

    Elke dag staat Korian in voor de zorg van ongeveer 13.000 bewoners in 120 voorzieningen. Daarvoor zet het dagelijks ongeveer 10.000 medewerkers in.

19 mei 2021

Week van de Diversiteit – Marc Vlaeminck, operational manager hoofdkantoor Korian Belgium, vertelt zijn verhaal

Marc Vlaeminck, 64 jaar, werkt als operational manager in het hoofdkantoor van Korian Belgium. Sinds 2007 maakt hij al vaststaand deel uit van de ‘Korian Kommunity’. Toen werd hij gecontacteerd met de vraag of hij interesse had om de functie als operational manager in te nemen. Dit doet hij ondertussen al 14 jaar met evenveel enthousiasme.

De afwisseling is één van de voornaamste redenen waarom Marc zijn job graag doet. Daarnaast zijn de diverse opportuniteiten door de sterke groei van de organisatie, ook zeker een troef.

Volgens hem speelt leeftijd geen uitdrukkelijke rol binnen zijn job: “Puur inhoudelijk speelt leeftijd geen rol, iedereen kan dergelijk werk verrichten”. Het voordeel is wel dat hij doorheen de jaren een groot netwerk heeft kunnen opbouwen, “…en dat is iets dat je niet zomaar kan doorgeven”.

Marc zou ook zonder twijfel zijn functie, maar ook het werken binnen Korian Belgium aanraden aan anderen. “Korian is een grote groep, waar je kunt jobhoppen zonder je ontslag te geven. De organisatie biedt veel kansen, je moet ze enkel maar grijpen”.

#allensamen #incaringhands